AVA MENÜÜ

Astlanda Ehitus alustas Tehnopol 3 äri- ja büroohoone ehitustöödega

26.11.2020

Astlanda Ehitus alustas Tehnopol 3 äri- ja büroohoone ehitustöödega.  Ehitatava büroohoone asukoht on Tallinnas Mustamäel Tehnopoli ärilinnakus Mäealuse 2/4. Uus büroohoone on jätkuarendus aastal 2012 ja 2017 aastal valminud Mäealuse 2/1, Mäealuse 2/2 ning Mäealuse 2/3 büroohoonetele – Tehnopolis. Tegemist on tipptehnoloogilistele nõuetele vastava büroohoonega, mille kvaliteediklass on A. Hoone on projekteeritud vastavaks B-energiaklassi nõuetele, mis hoiab hoone energiakulud madalal. Maja on ühest küljest 8 ja teisest 6-korruseline, mille keskel on parkimismaja. Lisaks on hoonel maa-alune parkla.
Büroohoones on väljaüüritavat pinda ca´ 12000 m². Ehitatav büroohoone valmib oktoober 2022.
Tehnopol 3  projekteerimise– ja ehitusstandardid võimaldavad hoonesse rajada lisaks büroopindadele ka uuringu– ja arenduskeskusi. Kõik büroopinnad projekteeritakse ja ehitatakse lähtudes konkreetse kliendi soovidest ja vajadustest. Võimalik on paindlik ruumilahendus, korrustele saab planeerida nii avatud büroo e „open office“ kui ka kabinettidega büroopinna.

Eelbroneerimine uutele büroopindadele on alanud, lisainfo:

Maarika Maripuu, e-mail: maarika.maripuu@astlanda.ee, Tel: +372 50 72 697