AVA MENÜÜ

Avati pidulikult Tabasalu hariduslinnak

06.09.2021

Tarkusepäeval avas Harku vallas vastvalminud Tabasalu hariduslinnakus uksed kaks Astlanda Ehituse poolt ehitatud kooli – Tabasalu Kool ja Tabasalu Gümnaasium. Mõlemas koolis kokku on õppimisruumi enam kui 900 õpilasele.

 

Projektijuhid Tõnu Madissoon, Rein Velja, meeskonnas Timo Jalakas, Andrus Arvola, Kristjan Maide, Peeter Siilak, Kevin Kullerkupp; välisvõrgud Simmo Rästas.

Harku Vallavalitsuse pressiteade:

Hariduslinnaku avasid piduliku lindilõikamisega Haridus- ja teadusminister Liina Kersna, Harku vallavolikogu esimees Vytautas Martinonis,  Harku vallavanem Erik Sandla, Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) juhatuse esimees Kati Kusmin, OÜ Astlanda Ehituse projektijuht Tõnu Madissoon, Tabasalu Kooli direktor Martin Öövel ja Tabasalu Gümnaasiumi koolijuht Grete-Stina Haaristo.

Hariduskompleksi ehitustööd läksid maksma koos käibemaksuga ligi 15,2 miljonit eurot, millest Tabasalu Kooli ja spordihoone maksumus moodustab ligi 8,8 miljonit eurot ning Tabasalu Gümnaasiumi õppehoone ligi 6,4 miljonit eurot. Põhikooli ja spordihoone ehitamist rahastati Harku valla eelarvest ning gümnaasiumihoone rajamist riigieelarvelistest kui ka Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest.

 

Tabasalu hariduslinnaku avamise pildigalerii: https://www.flickr.com/photos/harkuvald/albums/72157719811992155

Fotod: Arno Mikkor